Tapahtumat

Teatterrimatka

Tervajalat tekee teatterimatkan Seinäjoen kaupungin teatteriin 22.2.2020. Elokuva Komisario Palmun erehdys on Mika Waltarin kirjoittama. Tervajalat maksaa linja-auton, joka lähtee Linja-autoasemalta klo 11.45. Teatterilipun hinta on 30,00 € ja maksu kerätään autossa. Lippuja on varattu 50 kpl ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksesssä. Ajoreitti kulkee Sydänmaan kautta, joten matkan varrelta voi tulla kyytiin. Ilmoittautumiset Antti Vierunkedolle 11.2.2020 mennessä 045 1111 027. 

Kuutamohiihto

Alavuden kaupungin ja Alavuden Tervajalkojen yhteinen kuutamohiihto järjestetään Kirkkojärven jäällä sunnuntaina 8.3.2020 klo 19.00. Lähtöpaikka on Tusan rannan Lasikota, jossa hiihtäjille on tarjolla mehua ja makkaraa. Jos olosuhteet ovat sellaiset, että hiihtäminen ei onnistu, niin sitten ihaillaan kuutamoa kävelylenkiltä käsin. Kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita tapahtumaan!

Luontoretki saaristoon

Seili
Seili

Tervajalkojen jäsenten kesämatka suuntautuu ensi kesänä Turun saaristoon (saaristomeren kansallispuistoon), jossa tutustumiskohteita ovat Seilin, Berghamnin ja Brännskärin saaret. Matka tehdään 5. – 7.6.2020. Lähtö matkalle tapahtuu 5.6. aamulla linja-autoasemalta ja paluu 7.6. illalla. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Retken hinta on 250 e, joka sisältää linja-autokyydin, laivamatkat, opastuksen, kaksi yöpymistä kahden hengen huoneessa Seilin saarella, aamiaiset, lounaat ja illalliset. Tervajalat maksaa linja-auton.

Paikkoja retkelle on varattu 36 kpl. Paikat jaetaan ilmoittautumisen mukaan. Lisätietoa matkasta saa netistä tai Tainalta, jolle ilmoittaudutaan spostilla vierunketo.taina(at)gmail.com tai puhelimella iltaisin 04072666000.

Katso kartalta saarien sijainti

Berghamn
Brännskär

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa Saaristomeren kansallispuistosta saat tästä